top of page

Ladychef Oichai Thiamwong

Al op jonge leeftijd heb ik van verschillende culturen en smaken kunnen proeven. Tot mijn zevende woonde ik in Thailand waar mijn liefde voor koken en lekker eten is ontstaan. Ik vond het als kind al geweldig om een tafel gasten te verwennen met mijn prille kookkunsten. 

 

Door mijn passie voor koken ben ik hotelschool gaan volgen op Spermalie in Brugge om uiteindelijk af te studeren aan HK Ter Duinen, waar ik me vooral  verdiept heb in de klassieke Franse keuken. Daarna heb ik enkele jaren in restaurants in binnen- en buitenland gewerkt.

 

Enkele jaren geleden ben ik een andere weg ingeslagen en creative chef geworden bij een groot bedrijf waar ik gerechten ontwikkelde en optimaliseerde voor grootwarenhuizen. Daarnaast kreeg ik meer en meer opdrachten voor home catering, workshops en foodstyling. Hierdoor kreeg ik de kans om mijn liefde voor de creatieve keuken verder te ontwikkelen. 

Mijn passie voor het koken vertaalt zich vandaag in workshops, home cooking en intimate event catering. O'Cuisine is passie, gezelligheid en smaken beleven en dat wil ik graag met u delen. Voor mij staan de beleving voor mijn gasten centraal via mijn creativiteit in smaken, combinaties en mooie originele presentaties. 

Contacteer ons

+32 472 64 35 25  Oi

+32 491 74 21 68  Olivier

ocuisine@hotmail.com

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page