top of page
O Cuisine Kerst-20.jpg

MENU NEW YEAR's EVE

 

 

HAPJE

 

huisgerookte zalm | limecurd | radijs

 

tartaar | coquille | shisoblad

 

carpacciorol runds | snowcrab | crumble nori

 

 

VOOR

 

asian bouillon | zeebaars | smoked sesam

 

 

HOOFD

 

Kreeft (uitgehaald 200gr) | panang currie | groene asperges | engelenhaar (supplement €10)

OF

parelhoen | jonge broccoli | schuim champignons | jus truffel   crème knolselder

 

DESSERT

 

chocolade | structuren rood fruit

OF

yoghurt quenelle | citrus | meringue

Prijs:

Menu: €70,00 pp (incl btw 6%)

supplement kreeft €10,00 pp.

Enkel take-out op 31/12 & 01/01/2021

bestellen kan tot 27/12 (reservaties zijn beperkt)

3 hapjes, voorgerecht, keuze hoofdgerecht & keuze dessert.

bottom of page