
MENU
MINI
Crème van burrata met gegrilde asperges, salsa verde, groene kruiden, zuurdesemtoast
Vitello Tonato
Gravad lax met quinoa, rode biet, zure room en dille
Minestrone met slow cooked shortribs
HOOFDGERECHTEN
Lamskroon met lentegroenten, tijmjus en aardappeltaartje
of
Rode poon met lentegroenten, waterkers-botersausje en polderpuree
DESSERTS
Lentemoestuin: chocolade bloempotje met witte en donkere chocolademousse, crumble van bittere chocolade, spongecake van pistache en rood fruit
of
Perengebakje met geroosterde amandel, karamel en verse slagroom
Menu: 4 minigerechten, keuze hoofdgerecht, keuze dessert
Prijs menu: €60 (incl. btw 6%)
Bestellen kan tot en met woensdagmiddag 13 april.
Je kan jouw bestelling afhalen op zondag 17 of maandag 18 april.
Afhalen te Schilde.