top of page
O Cuisine Kerst-102.jpg

KERSTMENU

HAPJES

 

Krab | wasabi | rijstwolk

 

funky taco | gemarineerde zeebaars

 

kalfszwezerik | saffraan dressing

 

wonton | langoustine | groene asperge | jus kokoslimoen

 

 

VOOR
 

rundstartaar Piemontese | mousse foie | truffel mayonaise | krokantje aardappel

OF
kabeljauw | boschampignons | miso | sauce beurre blanc | sobanoedels

 

 

HOOFD

bouillabaise O’Cuisine | coquille | mossel | gamba | grijze garnalen | vis van de dag

OF

hertenkalf | witlof | appel | sauce fine champagne | crème knolselder

 

 

DESSERT

 

Speculaas | quenelle yoghurt | citrus | cremeux passievrucht
speculaas by bakkerij Kessen

OF

Peer tatin | quenelle vanille | crumble salty caramel

 

Koekjes voor bij de koffie

 

_________________

Prijs menu €65,00 pp.

Hiervoor krijg je 4 hapjes, keuze voor-, hoofdgerecht & dessert

Kidsmenu €25,00 pp.

Enkel afhalen in Schoten.

Bestellen kan van 23 tem 27 december.

Graag uw bestelling voor 19 december doorgeven.

Prijzen zijn inclusief btw (6%)

KIDSMENU

groentenbouillon met balletjes

 

kabeljauw met groentenpuree

of

kalkoen met appeltjes en puree

 

chocoladebol

_________________

VEGGIE MENU

HAPJES

 

Knolselder en schorseneren dip

 

Structuren van bloemkool | crumble rode biet

 

Parelcouscous | saffraan dressing

 

Tom Kha | kokoslimoensoep | tomaat | champignon

 

VOOR

 

tartaar gebakken Portobello

 

HOOFD

 

ravioli limoen en burrata | parmezaan | aubergine | jonge brocolli

bottom of page