
KERSTMENU
HAPJES
Krab | wasabi | rijstwolk
funky taco | gemarineerde zeebaars
kalfszwezerik | saffraan dressing
wonton | langoustine | groene asperge | jus kokoslimoen
VOOR
rundstartaar Piemontese | mousse foie | truffel mayonaise | krokantje aardappel
OF
kabeljauw | boschampignons | miso | sauce beurre blanc | sobanoedels
HOOFD
bouillabaise O’Cuisine | coquille | mossel | gamba | grijze garnalen | vis van de dag
OF
hertenkalf | witlof | appel | sauce fine champagne | crème knolselder
DESSERT
Speculaas | quenelle yoghurt | citrus | cremeux passievrucht
speculaas by bakkerij Kessen
OF
Peer tatin | quenelle vanille | crumble salty caramel
Koekjes voor bij de koffie
_________________
Prijs menu €65,00 pp.
Hiervoor krijg je 4 hapjes, keuze voor-, hoofdgerecht & dessert
Kidsmenu €25,00 pp.
Enkel afhalen in Schoten.
Bestellen kan van 23 tem 27 december.
Graag uw bestelling voor 19 december doorgeven.
Prijzen zijn inclusief btw (6%)
KIDSMENU
groentenbouillon met balletjes
kabeljauw met groentenpuree
of
kalkoen met appeltjes en puree
chocoladebol
_________________
VEGGIE MENU
HAPJES
Knolselder en schorseneren dip
Structuren van bloemkool | crumble rode biet
Parelcouscous | saffraan dressing
Tom Kha | kokoslimoensoep | tomaat | champignon
VOOR
tartaar gebakken Portobello
HOOFD
ravioli limoen en burrata | parmezaan | aubergine | jonge brocolli